Nieuw: Ulow-E2 V

Ontmoet de nieuwe verticale radiator van Radson
Enkele jaren geleden lanceerde Radson de Ulow-E2, de allereerste radiator op ultra lage temperatuur. Nu vind je deze slimme warmteleverancier ook in verticale vorm – en die brengt heel wat extra voordelen met zich mee. Maak kennis met Ulow-E2 V!

Hij heeft alle voordelen van de Ulow-E2 H

De nieuwe Ulow-E2 V heeft uiteraard dezelfde functionaliteiten als de horizontale Ulow-E2 H. Zo is hij energie-efficiënt, compatibel met warmtepomp en vloerverwarming én kan je hem sinds maart 2020 bedienen met Touch E3 zoneregeling. Handig! Pssst: benieuwd naar alle voordelen van deze knappe radiator?

Hij neemt minder plaats in

Naast deze voordelen, heeft de Ulow-E2 V ook nog het plaatsbesparende voordeel van een verticale radiator. Ideaal voor wie op zoek is naar een hoger warmtevermogen en dus een groter radiatorformaat zonder in te boeten op ruimte. De grotere formaten van de Ulow-E2 V zijn immers hoger, niet breder.

Hij past in élk interieur

Net als de horizontale Ulow-E2 H is de verticale Ulow-E2 V beschikbaar in verschillende maten. Maar daarnaast is de Ulow-E2 V ook beschikbaar in meer dan 70 RAL- en metallic kleuren! Zo vindt hij zeker een plekje in élk interieur, van hedendaags tot landelijk.

Inspiratie

Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
Graden geluk
De ideale temperatuur voor elk plekje in huis
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
Vergelijk je verbruik
Verbruik jij meer of minder energie dan gemiddeld?
11 september 2019
Duurzaam wonen
Moet je vloerverwarming ontluchten?
Onderhoud bij vloerverwarming
16 december 2019
Vloerverwarming
Help! Hoe begrijp ik mijn jaarafrekening?
De ins en outs van je energiefactuur
29 oktober 2019
Duurzaam wonen