Nieuw: Ulow-E2 V

Ontmoet de nieuwe verticale radiator van Radson
Enkele jaren geleden lanceerde Radson de Ulow-E2, de allereerste radiator op ultra lage temperatuur. Nu vind je deze slimme warmteleverancier ook in verticale vorm – en die brengt heel wat extra voordelen met zich mee. Maak kennis met Ulow-E2 V!

Hij heeft alle voordelen van de Ulow-E2 H

De nieuwe Ulow-E2 V heeft uiteraard dezelfde functionaliteiten als de horizontale Ulow-E2 H. Zo is hij energie-efficiënt, compatibel met warmtepomp en vloerverwarming én kan je hem sinds maart 2020 bedienen met Touch E3 zoneregeling. Handig! Pssst: benieuwd naar alle voordelen van deze knappe radiator?

Hij neemt minder plaats in

Naast deze voordelen, heeft de Ulow-E2 V ook nog het plaatsbesparende voordeel van een verticale radiator. Ideaal voor wie op zoek is naar een hoger warmtevermogen en dus een groter radiatorformaat zonder in te boeten op ruimte. De grotere formaten van de Ulow-E2 V zijn immers hoger, niet breder.

Hij past in élk interieur

Net als de horizontale Ulow-E2 H is de verticale Ulow-E2 V beschikbaar in verschillende maten. Maar daarnaast is de Ulow-E2 V ook beschikbaar in meer dan 70 RAL- en metallic kleuren! Zo vindt hij zeker een plekje in élk interieur, van hedendaags tot landelijk.

Inspiratie

Plan planeet
5 tips om ├ęcht duurzaam te wonen
30 januari 2019
Duurzaam wonen
Eerste Hulp Bij Renovatie
Hoe pak je je verwarming aan als je gaat verbouwen?
16 mei 2019
Renovatie
Vind jouw interieurstijl
Doe de test
Zo gebruik je Touch E3
Alles over de handige warmte-app van Radson
23 januari 2020
Zoneregeling
Help! Hoe begrijp ik mijn jaarafrekening?
De ins en outs van je energiefactuur
29 oktober 2019
Duurzaam wonen
Spa @ home
Transformeer je badkamer in een wellnesswalhalla
31 januari 2019
Badkamer