Over Radson
1

Een innovatief merk

Wij zijn constant op zoek naar slimme innovaties om de warmtearchitectuur in huis van de consument nog te verbeteren en duurzamer te maken. Zo werken alle radiatoren en vloerverwarmingssystemen van Radson al jaren op een lage temperatuurregime. Ondertussen hebben we bovendien als eerste verwarmingsmerk een radiator op ultra lage temperatuur op de markt gebracht die compatibel is met warmtepompen, de ULOW-E2. Lees er hier alles over!
2

Een all-in warmtebron

Kiezen is verliezen, ook bij warmteoplossingen. Een combinatie van vloerverwarming en radiatoren is dan ook het beste van beide werelden. Bij Radson vind je een gebruiksvriendelijk totaalaanbod van vloerverwarming en (elektrische) radiatoren in alle vormen en maten.

3

10 jaar garantie

Op alle verwarmingsproducten van Radson krijg je 10 jaar kwaliteitsgarantie. Daarnaast kun je rekenen op ons eigen Service Team met ervaren professionals die, wanneer er toch een gebrek zou zijn, dit voor je komen oplossen en je radiator indien nodig zelfs ter plaatse vervangen.
4

Slimme zoneregeling via je tablet of smartphone

Vanaf nu kun je dankzij de handige Touch E3-app de temperatuur regelen van je vloerverwarming en (elektrische) radiatoren, waar je ook bent. Ideaal om je badkamer al te laten opwarmen vanuit je luie zetel of je bureauruimte enkele graden hoger te zetten vanop kantoor om thuis nog wat door te werken.

5

Design voor élke ruimte

Van strak minimalistisch, fantasierijk en onsterfelijk tot oergezellig interieur: bij Radson vindt elke consument gegarandeerd een radiator naar zijn smaak in een van de meer dan 70 kleuren.

Inspiration

De waarheid over warme voetjes
De pro's en contra's van vloerverwarming
1 februari 2019
Vloerverwarming
Moet je vloerverwarming ontluchten?
Onderhoud bij vloerverwarming
16 december 2019
Vloerverwarming
Interview
met een Radson productiemedewerker
31 januari 2019
Interview
Ik wil een huis!
Wat je moet weten voordat je je eerste woning koopt
25 oktober 2019
De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
Zo gebruik je Touch E3
Alles over de handige warmte-app van Radson
23 januari 2020
Zoneregeling