Over Radson
1

Een innovatief merk

Wij zijn constant op zoek naar slimme innovaties om de warmtearchitectuur in huis van de consument nog te verbeteren en duurzamer te maken. Zo werken alle radiatoren en vloerverwarmingssystemen van Radson al jaren op een lage temperatuurregime. Ondertussen hebben we bovendien als eerste verwarmingsmerk een radiator op ultra lage temperatuur op de markt gebracht die compatibel is met warmtepompen, de ULOW-E2. Lees er hier alles over!
2

Een all-in warmtebron

Kiezen is verliezen, ook bij warmteoplossingen. Een combinatie van vloerverwarming en radiatoren is dan ook het beste van beide werelden. Bij Radson vind je een gebruiksvriendelijk totaalaanbod van vloerverwarming en (elektrische) radiatoren in alle vormen en maten.

3

10 jaar garantie

Op alle verwarmingsproducten van Radson krijg je 10 jaar kwaliteitsgarantie. Daarnaast kun je rekenen op ons eigen Service Team met ervaren professionals die, wanneer er toch een gebrek zou zijn, dit voor je komen oplossen en je radiator indien nodig zelfs ter plaatse vervangen.
4

Slimme zoneregeling via je tablet of smartphone

Vanaf nu kun je dankzij de handige Touch E3-app de temperatuur regelen van je vloerverwarming en (elektrische) radiatoren, waar je ook bent. Ideaal om je badkamer al te laten opwarmen vanuit je luie zetel of je bureauruimte enkele graden hoger te zetten vanop kantoor om thuis nog wat door te werken.

5

Design voor élke ruimte

Van strak minimalistisch, fantasierijk en onsterfelijk tot oergezellig interieur: bij Radson vindt elke consument gegarandeerd een radiator naar zijn smaak in een van de meer dan 70 kleuren.

Inspiration

Help! Hoe begrijp ik mijn jaarafrekening?
De ins en outs van je energiefactuur
29 oktober 2019
Duurzaam wonen
Bouwtrends in 2019
7 trends die elke moderne woning sieren
11 september 2019
Nieuwbouw
Spa @ home
Transformeer je badkamer in een wellnesswalhalla
31 januari 2019
Badkamer
Moet je vloerverwarming ontluchten?
Onderhoud bij vloerverwarming
16 december 2019
Vloerverwarming
Tijd voor nieuwe radiatoren?
5 goede redenen om je radiatoren te vervangen
3 september 2019
Radiatoren
Ik wil een huis!
Wat je moet weten voordat je je eerste woning koopt
25 oktober 2019