Het moment van family time op kousenvoeten.

Woonkamer
Schoenen uit, schouders naar beneden. De woonkamer is de persoonlijke oase van rust in huis voor de hele familie. Van een film kijken tot samen brunchen: wat je er ook doet, er is niets heerlijker dan het te doen op kousenvoeten. Behalve dan op een aangenaam warme vloer en met je rug tegen een warme radiator van Radson.

De ideale temperatuur: 20°C

Tenzij je uren voor je badkamerspiegel staat, is de kans groot dat je het grootste deel van je tijd in je woon- en eetruimte doorbrengt. Logisch dus dat het hier best altijd lekker warm is. De meeste mensen geven de voorkeur aan een temperatuur van zo’n 20°C.

Vloerverwarming of radiatoren?

Combineer in de woonkamer het beste van 2 werelden. Radiatoren verwarmen snel bij als het buiten koud is, terwijl vloerverwarming de warmte gelijkmatig verspreidt in huis en je aangenaam warme voeten geeft. In combinatie met een warmtepomp kan vloerverwarming zelfs koelen: heel aangenaam op warme zomerdagen!
Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen woonkamer nodig heeft!

Hier plaats je woonkamerradiatoren

Waar je radiatoren zich ook bevinden, ze hebben altijd ademruimte nodig. De warmte zal niet goed kunnen circuleren als je ze te dicht bij je vloer, muur of meubels plaatst. Plaats ze daarom ongeveer 15 centimeter van de vloer en 6 centimeter van venstertabletten. Zorg er ook voor dat je radiatoren het openen van kasten en deuren niet belemmeren.

Het ideale warmtecomfort

Kies voor de Touch E3 zoneregeling van Radson. Zo verwarm je elke kamer afzonderlijk naar je eigen behoeften. Heb je het te fris in je zetel? Pas de temperatuur van de woonkamer dan aan dankzij deze handige app via je smartphone of tablet.

Warmte voor jouw stijl

Vloerverwarming is onzichtbaar, en kan je tegenwoordig onder (bijna) elke vloerbekleding leggen. Maar ook radiatoren kan je 100% afstemmen op jouw interieur. Van plintradiator tot verticale designradiator: je kan niet alleen kiezen uit verschillende modellen en maten – afgestemd op jouw interieur –, maar ook nog eens uit meer dan 70 kleuren.

Warme inspiratie voor in de woonkamer

Radiatoren op de rooster
De pro's en contra's van radiatoren
1 februari 2019
Radiatoren
Graden geluk
De ideale temperatuur voor elk plekje in huis
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
Ulow-E2
De eerste radiator op ultra lage temperatuur
1 februari 2019
Radiatoren
Richt je interieur slim in
Maak een kleine ruimte groter in 5 stappen
25 oktober 2019
Interieur inspiratie
Download ons inspiratie-magazine
Download