Het moment van family time op kousenvoeten.

Woonkamer
Schoenen uit, schouders naar beneden. De woonkamer is de persoonlijke oase van rust in huis voor de hele familie. Van een film kijken tot samen brunchen: wat je er ook doet, er is niets heerlijker dan het te doen op kousenvoeten. Behalve dan op een aangenaam warme vloer en met je rug tegen een warme radiator van Radson.

De ideale temperatuur: 20°C

Tenzij je uren voor je badkamerspiegel staat, is de kans groot dat je het grootste deel van je tijd in je woon- en eetruimte doorbrengt. Logisch dus dat het hier best altijd lekker warm is. De meeste mensen geven de voorkeur aan een temperatuur van zo’n 20°C.

Vloerverwarming of radiatoren?

Combineer in de woonkamer het beste van 2 werelden. Radiatoren verwarmen snel bij als het buiten koud is, terwijl vloerverwarming de warmte gelijkmatig verspreidt in huis en je aangenaam warme voeten geeft. In combinatie met een warmtepomp kan vloerverwarming zelfs koelen: heel aangenaam op warme zomerdagen!
Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen woonkamer nodig heeft!

Hier plaats je woonkamerradiatoren

Waar je radiatoren zich ook bevinden, ze hebben altijd ademruimte nodig. De warmte zal niet goed kunnen circuleren als je ze te dicht bij je vloer, muur of meubels plaatst. Plaats ze daarom ongeveer 15 centimeter van de vloer en 6 centimeter van venstertabletten. Zorg er ook voor dat je radiatoren het openen van kasten en deuren niet belemmeren.

Het ideale warmtecomfort

Kies voor de Touch E3 zoneregeling van Radson. Zo verwarm je elke kamer afzonderlijk naar je eigen behoeften. Heb je het te fris in je zetel? Pas de temperatuur van de woonkamer dan aan dankzij deze handige app via je smartphone of tablet.

Warmte voor jouw stijl

Vloerverwarming is onzichtbaar, en kan je tegenwoordig onder (bijna) elke vloerbekleding leggen. Maar ook radiatoren kan je 100% afstemmen op jouw interieur. Van plintradiator tot verticale designradiator: je kan niet alleen kiezen uit verschillende modellen en maten – afgestemd op jouw interieur –, maar ook nog eens uit meer dan 70 kleuren.

Warme inspiratie voor in de woonkamer

Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
100% babyproof
Een veilig huis voor klein & groot
30 januari 2019
Welzijn
Graden geluk
De ideale temperatuur voor elk plekje in huis
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
Speeltijd
5 originele indoorspelletjes bij slecht weer.
30 januari 2019
Fun
Hocus pocus... Focus!
Concentratietips voor harde werkers
1 februari 2019
Welzijn
De kunst van de Feng Shui
Decoratietips voor meer geluk in huis
30 januari 2019
Interieur inspiratie
Download ons inspiratie-magazine
Download