Ruimtes

Van het kleinste kamertje over de woonkamer tot de master bedroom: elke ruimte in huis heeft zijn eigen ideale warmte en warmteoplossingen.

Slaapkamer

In je slaapkamer plof je neer na een lange (werk)dag en neem je even de tijd om te herbronnen. Dankzij de radiatoren en zoneregeling van Radson zorg je voor comfortabele warmte in de slaapkamer wanneer je die nodig hebt.
Laat je verwarmen

Badkamer

Zorg voor een aangename warmte die je in de lucht omhelst als een dekentje. Een badkamerradiator van Radson voor heerlijk warme handdoeken en blote voeten op de verwarmde vloer maken je me-timemoment nog aangenamer.
Laat je verwarmen

Keuken

Van uitgebreide kooksessies tot snel ontbijten aan het kookeiland: je keuken is de setting van je alledaagse leven. Met vloerverwarming onder je voeten en de warmte van een designradiator van Radson wordt elk geluksmoment hier nog een tikje onvergetelijker.
Laat je verwarmen

Woonkamer

Schoenen uit, schouders naar beneden. Van een film kijken tot samen brunchen: wat je er ook doet, er is niets heerlijker dan het te doen op kousenvoeten. Behalve dan op een aangenaam warme vloer en met je rug tegen een warme radiator van Radson!
Laat je verwarmen

Zolder

Een ruime master bedroom of leuke speelkamer voor de kids: wat je ook doet met je zolderruimte, zorg ervoor dat het boven gezellig warm wordt. De (elektrische) radiatoren van Radson geven je de warmte die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.
Laat je verwarmen

Kelder

Een tweede woonkamer of een man cave met pooltafel: wat je ook doet met je kelderruimte, zorg ervoor dat het beneden gezellig warm wordt. De (elektrische) radiatoren van Radson geven je de warmte die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.
Laat je verwarmen

Hal

Als je de voordeur achter je dichttrekt in de hal, valt de druk al meteen van je schouders. De warme ruimte omhelst je meteen met een warm welkom. Ga voor de vloerverwarming of radiatoren van Radson die je de koude van buiten meteen doen vergeten.
Laat je verwarmen

Toilet

Je bladert er even door een magazine of je Instagramfeed: de kleinste kamer van het huis is tegelijk de kleinste oase van rust. Een comfortabele warmte dankzij vloerverwarming of radiatoren van Radson is hier aangewezen, zodat je nooit met je billen in de kou blijft zitten.
Laat je verwarmen