Het moment van gezelligheid onder het dak.

Zolder
Een ruime master bedroom, een leuke speelkamer voor de kids of lichtrijk schildersatelier: wat je ook doet met je zolderruimte, zorg ervoor dat het boven gezellig warm wordt. De (elektrische) radiatoren van Radson geven je de warmte die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

De ideale temperatuur: 20°C

Gebruik je de zolder enkel om spullen op te bergen, dan hoef je deze ruimte natuurlijk niet te verwarmen. Heb je een praktische invulling aan je zolderruimte gegeven, dan is 20°C een comfortabele temperatuur.

Vloerverwarming of radiatoren?

Op de zolder heb je geen nood aan de constante temperatuur van vloerverwarming, maar volstaat het om enkel bij te verwarmen met een radiator wanneer je er vertoeft. Geen waterleidingen? Dan hoef je geen breekwerken uit te voeren maar kan je kiezen voor een elektrische radiator. Overweeg dan zeker ook om zonnepanelen op je dak te leggen.
Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen zolderkamer nodig heeft!

Hier plaats je zolderradiatoren

Waar je radiatoren zich ook bevinden, ze hebben altijd ademruimte nodig. De warmte zal niet goed kunnen circuleren als je ze te dicht bij je vloer, muur of meubels plaatst. Plaats ze daarom ongeveer 15 centimeter van de vloer en 6 centimeter van venstertabletten. Zorg er ook voor dat je radiatoren het openen van kasten en deuren niet belemmeren.

Het ideale warmtecomfort

Kies voor de Touch E3 zoneregeling van Radson. Zo verwarm je elke kamer afzonderlijk naar je eigen behoeften. Zit je nog beneden maar ga je straks opruimen op zolder? Zet je radiator op de zolder dan alvast aan dankzij deze handige app via je smartphone of tablet.

Warmte voor jouw stijl

Radiatoren kan je 100% afstemmen op jouw interieur. Van plintradiator tot verticale designradiator: je kan niet alleen kiezen uit verschillende modellen en maten – afgestemd op jouw interieur –, maar ook nog eens uit meer dan 70 kleuren.

Warme inspiratie voor op de zolderkamer

Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
Speeltijd
5 originele indoorspelletjes bij slecht weer.
30 januari 2019
Fun
De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
De ideale warmtearchitectuur
Stap voor stap
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
Ulow-E2
De eerste radiator op ultra lage temperatuur
1 februari 2019
Radiatoren
Download ons inspiratie-magazine
Download