Het moment waarvan je al de hele dag droomde.

Slaapkamer
In je eigen slaapkamer loopt de tijd volgens jouw horloge. Het is een ruimte waarin je pas écht jezelf kan zijn en waar niets moet, maar alles mag. Je ploft er neer na een lange (werk)dag en neemt even de tijd om te herbronnen. Dankzij de radiatoren en zoneregeling van Radson zorg je voor comfortabele warmte in de slaapkamer wanneer je die nodig hebt.

De ideale temperatuur: 18°C

Wist je dat je sneller nachtmerries krijgt als het te warm is in je slaapkamer? Hier mag het dus gerust wat frisser zijn. Al betekent dat niet dat de verwarming af moet staan: ook een kille kamer kan je nachtrust verstoren. Hou het op 18°C. Wordt er op de slaapkamer ook gestudeerd of gespeeld? Dan kan je de temperatuur tijdelijk verhogen tot 22°C.

Vloerverwarming of radiatoren?

In je slaapkamer heb je geen vloerverwarming nodig, maar volstaat het om enkel bij te verwarmen met een radiator wanneer het buiten ijzig koud is. De Ulow-E2 - die verwarmt op ultra lage temperatuur - is een slimme keuze: in combinatie met een warmtepomp kan hij ruimtes ook koelen. Heerlijk tijdens een hittegolf! Geen waterleidingen? Kies dan voor een elektrische radiator.
Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen slaapkamer nodig heeft!

Hier plaats je slaapkamerradiatoren

Op een slaapkamer worden radiatoren vaak onder een raam geplaatst. Hierdoor bespaar je plaats op kleinere kamers en breek je een eventueel koudefront van een minder goed geïsoleerd raam. Maar waar je radiatoren zich ook bevinden, ze hebben altijd ademruimte nodig. De warmte zal niet goed kunnen circuleren als je ze te dicht bij je vloer, muur of meubels plaatst. Plaats ze daarom ongeveer 15 centimeter van de vloer en 6 centimeter van venstertabletten. Zorg er ook voor dat je radiatoren het openen van kasten en deuren niet belemmeren.

Het ideale warmtecomfort

Kies voor de Touch E3 zoneregeling van Radson. Zo verwarm je elke kamer afzonderlijk naar je eigen behoeften. Gaat het vannacht vriezen? Zet je radiator in de slaapkamer dan alvast aan dankzij deze handige app via je smartphone of tablet.

Warmte voor jouw stijl

Radiatoren kan je 100% afstemmen op jouw interieur. Van plintradiator tot verticale designradiator: je kan niet alleen kiezen uit verschillende modellen en maten – afgestemd op jouw interieur –, maar ook nog eens uit meer dan 70 kleuren.

Warme inspiratie voor in de slaapkamer

De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
Ulow-E2
De eerste radiator op ultra lage temperatuur
1 februari 2019
Radiatoren
Graden geluk
De ideale temperatuur voor elk plekje in huis
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
100% babyproof
Een veilig huis voor klein & groot
30 januari 2019
Welzijn
Radiatoren op de rooster
De pro's en contra's van radiatoren
1 februari 2019
Radiatoren
Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
Download ons inspiratie-magazine
Download