Het moment van diep uitademen.

Hal
Yes, weer een (werk)dag afgesloten. Als je de voordeur achter je dichttrekt in de hal, valt de druk al meteen van je schouders. Je gooit snel je jas op de kapstok en de sleutels op het tafeltje. De warme ruimte omhelst je meteen met een warm welkom. Ga daarom voor de vloerverwarming of radiatoren van Radson die je de koude buiten meteen doen vergeten.

De ideale temperatuur: 18 à 20°C

Een constante comfortabele temperatuur van 20°C is gezellig als je binnenkomt in huis. Maar om te besparen, kan je er ook voor kiezen om de temperatuur hier wat lager te zetten, op 18°C, aangezien je hier meestal toch niet veel tijd doorbrengt.

Vloerverwarming of radiatoren?

Als je op de benedenverdieping vloerverwarming legt, is het slim om deze door te trekken naar de hal. Zo geniet je niet alleen van een constante warmte, maar zullen zelfs je gasten hun schoenen met plezier uittrekken! Ook drogen je schoenen, sneeuw en natte plasjes van paraplu’s sneller op. Geen vloerverwarming? Dan hang je hier best een radiator of elektrische radiator om de koude van buiten op te vangen, want de hal is de eerste ruimte die kouder wordt wanneer de deur vaak opengaat.
Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen hal nodig heeft!

Hier plaats je halradiatoren

Waar je radiatoren zich ook bevinden, ze hebben altijd ademruimte nodig. De warmte zal niet goed kunnen circuleren als je ze te dicht bij je vloer, muur of meubels plaatst. Plaats ze daarom ongeveer 15 centimeter van de vloer en 6 centimeter van venstertabletten.

Het ideale warmtecomfort

Kies voor de Touch E3 zoneregeling van Radson. Zo zorg je ervoor dat het in huis – dus ook in je hal – aangenaam warm is als je thuis bent.

Warmte voor jouw stijl

Radiatoren kan je 100% afstemmen op jouw interieur. Van plintradiator tot verticale designradiator: je kan niet alleen kiezen uit verschillende modellen en maten – afgestemd op jouw interieur –, maar ook nog eens uit meer dan 70 kleuren. Ga jij voor onzichtbaar comfort in dezelfde kleur als je muur, of kies je voor een designradiator in een statementkleur?

Warme inspiratie voor in de hal

De waarheid over warme voetjes
De pro's en contra's van vloerverwarming
1 februari 2019
Vloerverwarming
De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
Radiatoren op de rooster
De pro's en contra's van radiatoren
1 februari 2019
Radiatoren
Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
De ideale warmtearchitectuur
Stap voor stap
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
Ulow-E2
De eerste radiator op ultra lage temperatuur
1 februari 2019
Radiatoren
Download ons inspiratie-magazine
Download