Het moment van even op je gemak zijn.

Toilet
Je bladert er even door een magazine of scrolt er door je Instagramfeed: de kleinste kamer van het huis is tegelijk de kleinste oase van rust. Je ontsnapt er even van rondrennende kinderen of de waslijst huishoudtaken om – ook al is het voor 5 minuten – op je gemak te zijn. Een comfortabele warmte dankzij de vloerverwarming of radiatoren van Radson is hier aangewezen, zodat je nooit met je billen in de kou blijft zitten.

De ideale temperatuur: 20°C

Als je toilet niet in de badkamer staat, hoef je hier ook geen warm badkamerklimaat te creëren. Een comfortabele 20°C volstaat.

Vloerverwarming of radiatoren?

Als je vloerverwarming legt op dezelfde verdieping, is het slim om deze door te trekken in je toiletruimte. Zo geniet je van een constante warmte en is bijverwarmen niet nodig. Anders kan een kleine (elektrische) radiator voldoende warmte geven.
Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen toilet nodig heeft!

Hier plaats je toiletradiatoren

Omdat je in het toilet doorgaans geen zeeën van ruimte hebt, bekijk je best in ontwerpfase al waar je je radiator best hangt. Plaats hem altijd ongeveer 15 centimeter van de vloer. Zorg er ook voor dat je radiator het openen van de deur niet belemmert.

Het ideale warmtecomfort

Kies voor de Touch E3 zoneregeling van Radson. Zo zorg je ervoor dat het in huis – dus ook in je toilet – aangenaam warm is als je thuis bent en je niet onnodig verwarmt als je weg bent.

Warmte voor jouw stijl

Radiatoren kan je 100% afstemmen op jouw interieur. Van plintradiator tot verticale designradiator: je kan niet alleen kiezen uit verschillende modellen en maten – afgestemd op jouw interieur –, maar ook nog eens uit meer dan 70 kleuren. Kies jij voor een exemplaar in dezelfde kleur als je muur of zet je 'm in als kleuraccent?

Warme inspiratie voor op het toilet

De ideale warmtearchitectuur
Stap voor stap
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
De waarheid over warme voetjes
De pro's en contra's van vloerverwarming
1 februari 2019
Vloerverwarming
Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
Radiatoren op de rooster
De pro's en contra's van radiatoren
1 februari 2019
Radiatoren
Ulow-E2
De eerste radiator op ultra lage temperatuur
1 februari 2019
Radiatoren
Download ons inspiratie-magazine
Download