1

Een innovatief merk

Wij zijn constant op zoek naar slimme innovaties om de warmtearchitectuur in huis van de consument nog te verbeteren en duurzamer te maken. Zo werken alle radiatoren en vloerverwarmingssystemen van Radson al jaren op een lage temperatuurregime. Ondertussen hebben we bovendien als eerste verwarmingsmerk een radiator op ultra lage temperatuur op de markt gebracht die compatibel is met warmtepompen, de ULOW-E2. Lees er hier alles over!
2

Een all-in warmtebron

Kiezen is verliezen, ook bij warmteoplossingen. Een combinatie van vloerverwarming en radiatoren is dan ook het beste van beide werelden. Bij Radson vind je een gebruiksvriendelijk totaalaanbod van warmtepompen, vloerverwarming en (elektrische) radiatoren in alle vormen en maten.
3

10 jaar garantie

Op alle verwarmingsproducten van Radson krijg je 10 jaar kwaliteitsgarantie. Daarnaast kun je rekenen op ons eigen Service Team met ervaren professionals die, wanneer er toch een gebrek zou zijn, dit voor je komen oplossen en je radiator indien nodig zelfs ter plaatse vervangen.
4

Slimme zoneregeling via je tablet of smartphone

Vanaf nu kun je dankzij de handige Touch E3-app de temperatuur regelen van je vloerverwarming en (elektrische) radiatoren, waar je ook bent. Ideaal om je badkamer al te laten opwarmen vanuit je luie zetel of je bureauruimte enkele graden hoger te zetten vanop kantoor om thuis nog wat door te werken.

5

Design voor élke ruimte

Van strak minimalistisch, fantasierijk en onsterfelijk tot oergezellig interieur: bij Radson vindt elke consument gegarandeerd een radiator naar zijn smaak in een van de meer dan 70 kleuren.

Inspiration

Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
Zo gebruik je Touch E3
Alles over de handige warmte-app van Radson
23 januari 2020
Zoneregeling
Ra ra radiator
Waar plaats je je radiatoren het best?
4 februari 2019
Radiatoren
De toppers van 2019
Op een rijtje: de populairste radiatoren van 2019
15 januari 2020
Radiatoren
Nieuw: Ulow-E2 V
Ontmoet de nieuwe verticale radiator van Radson
14 februari 2020
Radiatoren
Eerste Hulp Bij Renovatie
Hoe pak je je verwarming aan als je gaat verbouwen?
16 mei 2019
Renovatie