Het moment van welverdiende me-time.

Badkamer
Wanneer je de badkamerdeur achter je dichttrekt, heb je tijd om even helemaal tot rust te komen. Of je nu samen met je kids (scheer)schuimmonsters maakt of uit een lang deugddoend bad stapt, zorg voor een aangename warmte die je in de lucht omhelst als een dekentje. Een badkamerradiator van Radson voor heerlijk warme handdoeken en blote voeten op de verwarmde vloer maken je warme moment nog aangenamer.

De ideale temperatuur: 22 à 24°C

Heerlijk, zo'n warme douche! Maar niet als je je moet omkleden in een ijskoude badkamer. Heb je radiatoren in je badkamer, dan is een temperatuur van 24°C optimaal. Bij vloerverwarming wordt het al gezellig vanaf 22°C.

Vloerverwarming of radiatoren?

Combineer in de badkamer het beste van 2 werelden: ga voor vloerverwarming - voor constant warme voetjes - en radiatoren. Liefst ga je voor speciale (elektrische) badkamerradiatoren die bestand zijn tegen vocht en die je kan aanvullen met functionele accessoires zoals handgrepen en handdoekhaakjes. Je kan bovendien kiezen voor een model met PTC Blower, dat de warmte extrasnel doorheen je badkamer verspreidt met een turboboost.
Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen badkamer nodig heeft!

Hier plaats je badkamerradiatoren

Plaats je (elektrische) badkamerradiatoren op ongeveer 15 centimeter van de vloer, 6 centimeter van venstertabletten en op minstens 1 meter van bad of douche. Zorg er wel voor dat ze nog binnen handbereik zijn wanneer je uit je bad of douche komt zodat je jezelf met een lekker warme handdoek kan afdrogen.

Het ideale warmtecomfort

Kies voor de Touch E3 zoneregeling van Radson. Zo verwarm je elke kamer afzonderlijk naar je eigen behoeften. Zit je nog op het werk, maar wil je straks wat me-time in een lekker warme badkamer? Pas de temperatuur van de badkamer dan aan dankzij deze handige app via je smartphone of tablet.

Warmte voor jouw stijl

Vloerverwarming is onzichtbaar, en kan je tegenwoordig onder (bijna) elke vloerbekleding leggen. Maar ook radiatoren kan je 100% afstemmen op jouw interieur. Hou je niet van de ‘klimrekstijl’ van badkamerradiatoren? Ga dan voor een vlakke designradiator, eventueel met een handige handdoekbeugel. Je kan niet alleen kiezen uit verschillende modellen en maten – afgestemd op jouw interieur –, maar ook nog eens uit meer dan 70 kleuren.

Warme inspiratie voor in de badkamer

Checklist voor je badkamerrenovatie
5 dingen die je moet doen voordat je je badkamer renoveert
7 februari 2020
Badkamer
Badmode
Zo kleed je je badkamer extramooi aan
31 januari 2019
Badkamer
De ideale warmtearchitectuur
Stap voor stap
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
Radiatoren op de rooster
De pro's en contra's van radiatoren
1 februari 2019
Radiatoren
De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
Ulow-E2
De eerste radiator op ultra lage temperatuur
1 februari 2019
Radiatoren
Download ons inspiratie-magazine
Download