Het moment van gezelligheid in de minst gezellige ruimte.

Kelder
Een tweede woonkamer, een heuse home cinema voor de kinderen of een man cave met pooltafel: wat je ook doet met je kelderruimte, zorg ervoor dat het beneden gezellig warm wordt. De (elektrische) radiatoren van Radson geven je de warmte die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

De ideale temperatuur: 20°C

Gebruik je de kelder enkel als berging voor voeding, dan hoef je deze ruimte niet te verwarmen. Sterker nog: warmte kan schadelijk zijn voor bepaalde voedingswaren zoals wijn! Heb je een praktische invulling aan je kelderruimte gegeven, dan is 20°C een comfortabele temperatuur.

Vloerverwarming of radiatoren?

In de kelder heb je geen constante vloerverwarming nodig, maar volstaat het om enkel bij te verwarmen met een radiator wanneer dat nodig is. Geen waterleidingen? Kies dan voor een elektrische radiator.
Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen kelder nodig heeft!

Hier plaats je kelderradiatoren

Waar je radiatoren zich ook bevinden, ze hebben altijd ademruimte nodig. De warmte zal niet goed kunnen circuleren als je ze te dicht bij je vloer, muur of meubels plaatst. Plaats ze daarom ongeveer 15 centimeter van de vloer. Zorg er ook voor dat je radiatoren het openen van kasten en deuren niet belemmeren.

Het ideale warmtecomfort

Kies voor de Touch E3 zoneregeling van Radson. Zo verwarm je elke kamer afzonderlijk naar je eigen behoeften. Plan je een middagje tv kijken in de home cinema in de kelder of gamen in de man cave? Zet je radiator in de kelder dan alvast aan dankzij deze handige app via je smartphone of tablet.

Warmte voor jouw stijl

Radiatoren kan je 100% afstemmen op jouw interieur. Van plintradiator tot verticale designradiator: je kan niet alleen kiezen uit verschillende modellen en maten – afgestemd op jouw interieur –, maar ook nog eens uit meer dan 70 kleuren.

Warme inspiratie voor in de kelder

De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
De ideale warmtearchitectuur
Stap voor stap
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
Ulow-E2
De eerste radiator op ultra lage temperatuur
1 februari 2019
Radiatoren
Radiatoren op de rooster
De pro's en contra's van radiatoren
1 februari 2019
Radiatoren
Download ons inspiratie-magazine
Download