Het moment van ongedwongen gezinsgeluk.

Keuken
Van uitgebreide kooksessies met een glas wijn in de hand tot snel ontbijten aan het kookeiland: je keuken is de setting van je alledaagse leven. Je kookt er, je eet er, je vertelt er over je dag en je doet er energie op om er weer even tegenaan te kunnen. Gelukkig kan je daarbij rekenen op Radson als bron van nóg meer warmte. Met vloerverwarming onder je voeten en de warmte van een designradiator wordt elk geluksmoment hier nog een tikje onvergetelijker.

De ideale temperatuur: 20°C

Als je je staat uit te sloven boven de kookpotten, is een te warme omgeving natuurlijk geen aanrader. Een temperatuur van zo’n 20°C is hier ideaal: niet te warm, niet te koud.

Vloerverwarming of radiatoren?

Omdat de muren in je keuken vaak worden ingenomen door kastjes of het aanrecht, heb je weinig plaats voor radiatoren. Vloerverwarming is dan ook ideaal om koken nog aangenamer te maken. Toch wat extra verwarming? Plaats een verticale designradiator op een smalle scheidingswand in de keuken en voorzie hem van een praktisch rekje voor hand- en theedoeken. Of ga zelfs voor een badkamerradiator: lekker veel ruimte voor je doeken.
Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen keuken nodig heeft!

Hier plaats je keukenradiatoren

Waar je radiatoren zich ook bevinden, ze hebben altijd ademruimte nodig. De warmte zal niet goed kunnen circuleren als je ze te dicht bij je vloer, muur of meubels plaatst. Plaats ze daarom ongeveer 15 centimeter van de vloer en 6 centimeter van venstertabletten. Zorg er ook voor dat je radiatoren het openen van kasten en deuren niet belemmeren.

Het ideale warmtecomfort

Kies voor de Touch E3 zoneregeling van Radson. Zo verwarm je elke kamer afzonderlijk naar je eigen behoeften. Ben je nog aan het koken maar wil je straks gezellig je zetel induiken? Pas de temperatuur van de woonkamer (of eender welke ruimte in huis) dan aan dankzij deze handige app via je smartphone of tablet.

Warmte voor jouw stijl

Vloerverwarming is onzichtbaar, en kan je tegenwoordig onder (bijna) elke vloerbekleding leggen. Maar ook radiatoren kan je 100% afstemmen op jouw interieur. Van plintradiator tot verticale designradiator: je kan niet alleen kiezen uit verschillende modellen en maten – afgestemd op jouw interieur –, maar ook nog eens uit meer dan 70 kleuren.

Warme inspiratie voor in de keuken

De ideale warmtearchitectuur
Stap voor stap
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
Radiatoren op de rooster
De pro's en contra's van radiatoren
1 februari 2019
Radiatoren
De waarheid over warme voetjes
De pro's en contra's van vloerverwarming
1 februari 2019
Vloerverwarming
Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
Download ons inspiratie-magazine
Download