Spa @ home

Transformeer je badkamer in een wellnesswalhalla

Na een drukke dag is er niets heerlijker dan helemaal tot rust komen in je eigen wellnessparadijs. Met deze tips scrub je de stress weg en maskeer je je vermoeidheid met een maskertje in een heerlijk warme badkamer. Geniet ervan, je hebt het verdiend!

Na een drukke dag is er niets heerlijker dan helemaal tot rust komen in je eigen wellnessparadijs. Met deze tips scrub je de stress weg en maskeer je je vermoeidheid met een maskertje in een heerlijk warme badkamer. Geniet ervan, je hebt het verdiend!

BYE BYE, KOUDE VOETEN!

Brr … een koude vloer of vochtige douchemat zijn niet de beste wellnesswonderen. Denk er daarom aan om vloerverwarming te leggen in de badkamer in combinatie met een badkamerradiator. Zo ligt je warme handdoek fijn op je te wachten als je uit bad of douche komt én droogt hij extrasnel, alweer klaar voor jouw volgende me-moment! Kies hier jouw favoriete badkamerradiator.

ZEN VOOR JE ZINTUIGEN

Voordat je aan je welverdiend pampermoment begint, is het belangrijk dat je eerst de juiste relaxed sfeer creëert in de badkamer. Trek je kleren uit en je badjas aan, steek lekker veel (geur)kaarsen aan verspreid over de hele ruimte en speel rustgevende muziek op de achtergrond. Jouw motto: #treatyoself!

MEGAMASKERADE

Geen wellnessmoment zonder gezichtsmasker. Voeg daar nog twee schijfjes komkommer aan toe op je oogleden, en je hebt het ideale recept voor een succesvolle spa-ervaring. Die geven je niet alleen een luxueus en ontspannend gevoel, maar helpen ook om zwellingen te verminderen én geven je huid een extra hydratatieboost.

PROOST!

Het klinkt misschien gek, maar door een lange hete douche of bad te nemen droog je je huid net uit. Belangrijk is dus om genoeg te drinken. Voorzie jezelf dus van een grote kan water, eventueel met wat schijfjes komkommer voor extra hydratatie én wellnesspunten. En als je écht een royal treatment wil, kan een glaasje bubbels bij je bubbelbad natuurlijk niet ontbreken.

Tip
De PTC Blower verspreidt de warmte extrasnel in je badkamer voor het ultieme spagevoel.

DE IDEALE TEMPERATUUR: 24°C

Ken je dat gevoel dat je niet uit je ontspannend bad of douche wil stappen omdat het te koud is in de badkamer? Voortaan niet meer, want dankzij de slimme elektrische badkamerradiatoren heb je het áltijd comfortabel warm. Na een week herkent de radiator zelfs je dagelijkse gewoontes, en zorgt hij ervoor dat de badkamer perfect op temperatuur is wanneer jij je deugddoende me-time wil starten. Je kan bovendien kiezen voor een model met PTC Blower, dat de warmte extrasnel doorheen je badkamer verspreidt met een turboboost (comfortmodus). Handig!

RECEPT: HOMEMADE LAVENDELSCRUB

Op zoek naar een babyzacht velletje? Die scrub je gewoon tevoorschijn in bad of onder de douche. En het beste nieuws: de fijnste scrub maak je gewoon zelf met ingrediënten die al in je voorraadkast liggen. Verwarm 50 g kokosolie in de microgolfoven totdat hij lopend wordt en meng met 200 g suiker. Voeg 2 theelepels lavendelknoppen en 10 druppels essentiële lavendelolie toe en je lichaamsscrub is klaar!

Inspiratie

De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
Radiatoren op de rooster
De pro's en contra's van radiatoren
1 februari 2019
Radiatoren
Ulow-E2
De eerste radiator op ultra lage temperatuur
1 februari 2019
Radiatoren
Graden geluk
De ideale temperatuur voor elk plekje in huis
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
Checklist voor je badkamerrenovatie
5 dingen die je moet doen voordat je je badkamer renoveert
7 februari 2020
Badkamer