Ulow-E2

De eerste radiator op ultra lage temperatuur

Bouw of verbouw je, dan wil je dit natuurlijk energiezuinig aanpakken. Liefst van al kies je dan ook voor duurzame energieoplossingen. Maar wat als je al genoeg kosten hebt en nu liever nog niet investeert in iets als een warmtepomp? Geen zorgen: dankzij de nieuwe Ulow-E2 radiator van Radson kun je later nog vlotjes overschakelen op hernieuwbare energie.

Makkelijk te combineren met vloerverwarming

Vroeger gold: verwarmen op hoge temperatuur doe je met radiatoren, verwarmen op lage temperatuur met vloerverwarming. Wilde je beide systemen combineren, dan bevond je je dus per definitie in een lastig parket. Maar dankzij ultra lage temperatuurradiatoren als de Ulow-E2 is dat verleden tijd. Je sluit de radiatoren simpelweg aan op hetzelfde regime als je vloerverwarming (op 35°C), en geniet zo van een makkelijke installatie zonder onnodige kosten. Nu alleen nog de stekker in het stopcontact en je bent klaar.

Flexibel verwarmen, vandaag en morgen

Van condensatieketel tot warmtepomp: de ULow-E2 radiator sluit je moeiteloos aan op elk type warmtebron tot maximum 60°C. Een slimme keuze dus als je vandaag nog op gas verwarmt, maar in de toekomst wél een warmtepomp in huis wil halen. En ook dan zit je met de ULow-E2 helemaal goed, want Radsons nieuwste radiator werkt ook perfect op een regime van 35°C. Zo is hij ook meteen heel energie-efficiënt: mooi meegenomen!

Ulow-E2 is de grootste verwarmings-innovatie sinds de uitvinding van de radiator.

Cool: een radiator met een frisse bries

Is er hartje zomer een hittegolf in het land, dan zorgt de Summer Breeze-functie van de Ulow-E2 radiator ervoor dat je lekker kan slapen door wat frisse lucht in je slaapkamer te laten circuleren.

Een stijlvol onderdeel van je interieur

Wil het oog ook nog wat? De Ulow-E2 heeft een strak en tijdloos design, in verschillende formaten, dat past bij elk interieur. Ja hoor, zowel vandaag als morgen!

Ontdek de Ulow-E2 radiator hier.

Inspiratie

Elektrisch verwarmen, iets voor jou?
De pro's en contra's van elektrische radiatoren
1 februari 2019
Elektrische radiatoren
Speeltijd
5 originele indoorspelletjes bij slecht weer.
30 januari 2019
Fun
Radiatoren op de rooster
De pro's en contra's van radiatoren
1 februari 2019
Radiatoren
Richt je interieur slim in
Maak een kleine ruimte groter in 5 stappen
25 oktober 2019
Interieur inspiratie
Droomfabriek
7 tips om beter te slapen
1 februari 2019
Slaapkamer
Graden geluk
De ideale temperatuur voor elk plekje in huis
30 januari 2019
Warmtearchitectuur