Badmode

Zo kleed je je badkamer extramooi aan

Van je ochtenddouche tot je nachtcrème: in je badkamer begin én eindig je elke dag. Logisch toch, dat je je tijd daar extra aangenaam wil maken? Met deze jaloersmakende designtips maak je de warmste ruimte van je huis nog net een graadje warmer.

Van je ochtenddouche tot je nachtcrème: in je badkamer begin én eindig je elke dag. Logisch toch, dat je je tijd daar extra aangenaam wil maken? Met deze jaloersmakende designtips maak je de warmste ruimte van je huis nog net een graadje warmer.

ONMISBARE ACCESSOIRES

De rest van je badkamer kan er nog zo stijlvol uitzien, rondslingerende plastic shampooflesjes en restjes zeep op je lavabo doen het geheel meteen slordig ogen. Giet je verzorgingsproducten over in elegante flesjes en investeer in een leuk schaaltje voor je zeep of een knappe beker voor je tandenborstels. En waarom je wattenschijfjes en -staafjes niet in een mooie pot op je lavabo etaleren? Die details maken je badkamer helemáál af.

OPGEROLD STAAT NETJES

Je badkamer instant hotelallures geven? Simpel. Rol je handdoeken op in plaats van ze op te vouwen. Dat ziet er zoveel leuker uit en neemt zelfs minder plaats in beslag. Probeer je opgerolde handdoeken ook eens in een wijnrek te schikken voor een originele toets in je decor.

Tip
Hou je niet van de ‘klimrekstijl’ van badkamerradiatoren? Ga dan voor een vlakke designradiator met handige handdoekbeugel (elektrisch of watervoerend). Hang de radiator wel minstens 1 meter verwijderd van bad of douche.

MAAK EEN STIJLSTATEMENT

Koppel het functionele aan het stijlvolle met een van de slimme én aantrekkelijke badkamerradiatoren van Radson. Die zijn aangepast aan het hoge vochtigheidsgehalte in de badkamer en zijn verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren en uitvoeringen zodat je altijd dé eyecatcher voor jouw badkamer vindt. Combineer je badkamerradiator met vloerverwarming voor het allerbeste resultaat!
Bekijk hier al onze watervoerende en elektrische badkamerradiatoren.

HOE HANGT HET?

Nu de showerplant heel Instagram aan het veroveren is, kan jouw badkamer natuurlijk ook niet plantloos achterblijven. Kies wel voor plantsoorten die kunnen overleven in een vochtige omgeving, zoals aloë vera, vetplanten, vrouwentongen, lepelplanten of orchideeën. Of ga voor de instant blijmaker Scindapsus. Deze hangplant vrolijkt je badkamer én de lucht op dankzij zijn filterende eigenschappen. Mooi meegenomen!

SPIEGELTJE, SPIEGELTJE AAN DE WAND

Wie is de mooiste spiegel van ’t land? De jouwe, of toch als je er eentje in een ronde vorm kiest. Ronde spiegels zien er niet alleen superstijlvol uit, maar verzachten de harde lijnen in je badkamer en doen je ruimte zelfs groter lijken.

Inspiratie

Spa @ home
Transformeer je badkamer in een wellnesswalhalla
31 januari 2019
Badkamer
De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
De waarheid over warme voetjes
De pro's en contra's van vloerverwarming
1 februari 2019
Vloerverwarming
Radiatoren op de rooster
De pro's en contra's van radiatoren
1 februari 2019
Radiatoren
De ideale warmtearchitectuur
Stap voor stap
30 januari 2019
Warmtearchitectuur
Graden geluk
De ideale temperatuur voor elk plekje in huis
30 januari 2019
Warmtearchitectuur