De toppers van 2019

Op een rijtje: de populairste radiatoren van 2019
Vind je het moeilijk kiezen tussen alle knappe Radson-radiatoren? Laat je inspireren door onze warmste bestsellers: de radiatoren die in 2019 letterlijk aan de leiding lagen.
Vind je het moeilijk kiezen tussen alle knappe Radson-radiatoren? Laat je inspireren door onze warmste bestsellers: de radiatoren die in 2019 letterlijk aan de leiding lagen.

Populairste paneelradiator

De absolute topfavoriet onder de paneelradiatoren in 2019 was de E.Flow Parada. Met zijn vlakke voorpaneel en volledig verborgen leidingen is deze radiator de ideale keuze voor wie van minimalistisch design houdt. De diagonale flow zorgt niet alleen voor een homogene warmteverdeling, maar ook voor een verhoogde efficiëntie en flexibiliteit.

Populairste designradiator

De Tinos V-designradiator bleek enorm populair in 2019. En geen wonder, want met zijn strakke hoeken en randen, rechte lijnen en oppervlakken balanceert hij tussen radiator en kunstobject. Ook consumenten Jan en Ann kozen voor deze stijlvolle radiatoren: “De Tinos-designradiatoren van Radson zien er net zo strak uit als ons interieur, zonder de aandacht naar zich toe te trekken. Stijlvol én gezellig!”

Populairste badkamerradiator

Koning van de badkamer in 2019 was Leros M. Die maakt indruk met zijn traditioneel design en overtuigt met doordachte functionaliteit. De ronde buizen zijn symmetrisch en geven de radiator een robuuste uitstraling door de grote diameter (28 mm). De afstand tussen de buizen is identiek (50 mm) waardoor deze radiator ook gebruikt kan worden om je handdoeken op te warmen. Handig!

Populairste elektrische radiator

Bij de elektrische radiatoren was er een ex aequo: de Yali Parada en Flores ET gingen met evenveel fans lopen. Yali Parada is een elektrische paneelradiator met een volledig programmeerbaar temperatuurbereik en tal van intelligente functies zoals de ‘open raam’-functie en een elektronische thermostaat met digitale weergave. Flores ET is dan weer een elektrische badkamerradiator die uitgerust is met een krachtige blowerfunctie die de warmte extrasnel verspreidt.

Kleurtrends: van heavy metal tot middernachtzwart

De designradiatoren van Radson werden vooral gekocht in hippe metallic kleuren: Metal Black, Metal Grey en Metal Alu.

Voor de badkamerradiatoren werd het meest gekozen voor de donkere Anodic Bronze en Anodic Black.

Tip: de Radson-radiatoren zijn verkrijgbaar in meer dan 70 (!) kleuren.

Inspiratie

Ulow-wablief?
5 vragen (én antwoorden) over de Ulow-E2
25 oktober 2019
Duurzaam wonen
Spa @ home
Transformeer je badkamer in een wellnesswalhalla
31 januari 2019
Badkamer
Buiten bibberen, binnen opwarmen
Brrr... ook een koukleum? Zo blijft het lekker warm in huis
15 januari 2020
Warmtearchitectuur
Isolatietips voor verbouwers
Wat je moet weten als je je woning goed wil isoleren
23 januari 2020
Renovatie
Hoe zuinig is jouw huis?
Dit moet je weten over EPC, EI en BENG
30 januari 2019
Duurzaam wonen