Zo gebruik je Touch E3

Alles over de handige warmte-app van Radson
Heb je geen zin om je warme bed uit te komen voor een douche in de kille badkamer? Of moet je onverwacht nog wat doorwerken, maar doe je dat liever in een warme bureauruimte? Dankzij de handige app Touch E3 van Radson regel je de temperatuur van vloerverwarming en (elektrische) radiatoren in elke ruimte in huis, waar je ook bent.

Waarom Touch E3?

Er bestaat niet zoiets als één ideale temperatuur. Zo heeft de ene persoon het al sneller koud als de andere en moet niet elke ruimte in huis even warm zijn. Een strikt warmteschema opstellen, is dus niet evident. Dat moet immers net zo flexibel zijn als je eigen leven: als je eens een keer vroeger thuis bent van het werk of als je op zondagochtend een ontspannen bad wil nemen in een warme badkamer, bijvoorbeeld. Dan is de app Touch E3 van Radson jouw warmtepartner in crime voor warmte wanneer jíj dat wil.

Wat is Touch E3?

Touch E3 is een systeem voor centrale zoneregeling dat communiceert met je vloerverwarming, radiatoren en elektrische radiatoren zodat je in elke ruimte in huis geniet van warmte op maat. Je kan de app ook installeren op je smartphone of tablet zodat je echt van overal je warmte kan regelen: vanuit je luie zetel en zelfs vanop kantoor. Daarnaast kan je ook je elektrische toestellen, verlichting en rolluiken aansluiten op het systeem. Handig!

Inspiratie

Droomhuis gespot? Zo weet je of er nog werk aan de winkel is
Is je woning in goede staat?
30 december 2019
Renovatie
Radiatoren op de rooster
De pro's en contra's van radiatoren
1 februari 2019
Radiatoren
Vergelijk je verbruik
Verbruik jij meer of minder energie dan gemiddeld?
11 september 2019
Duurzaam wonen
De 10 geboden van interieurdesign
Jouw leidraad voor een stijlvol interieur
31 januari 2019
Interieur inspiratie
Speeltijd
5 originele indoorspelletjes bij slecht weer.
30 januari 2019
Fun
De waarheid over warme voetjes
De pro's en contra's van vloerverwarming
1 februari 2019
Vloerverwarming